Tervetuloa!

Tämän blogin tavoitteena on käsitellä terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita fysioterapian näkökulmasta. Fysioterapian tulee ennenkaikkea perustua tieteellisesti tutkittuun tietoon. Fysioterapeutti on ensisijaisesti auttaja, joka auttaa asiakasta pääsemään kohti omia tavoitteitaan ja unelmiaan, oli kyse terveyden edistämisestä, ylläpitämisestä tai palauttamisesta.

Työssäni pyrin keskittymään asiakkaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen pelkkien fyysisten ominaisuuksien kehittämisen sijaan. Asiakaslähtöisen kuntoutuksen tulee myös luoda mielekästä sisältöä elämään. Tämän blogin on tarkoitus on toimia tiedon jakajana sekä antaa vinkkejä hyvinvointisi edistämiseen.

Palautteesi on erittäin tervetullutta.

Jos kaipaat henkilökohtaisempaa ohjausta liikkumiseen tai muihin asioihin liittyen, ota
rohkeasti yhteyttä!